Diensten

Cixpo is een jong en vooruitstrevend marketing en internetbureau en biedt een compleet diensten pakket. Dat is voor u wel zo makkelijk. U hoeft niet verder te zoeken naar andere aanbieders. 

Onze dienstverlening bestaat uit vier hoofd activiteiten.

Het cixpo winkelplatform

Cixpo heeft een online platform ontwikkeld wat ondernemers de mogelijkheid geeft de krachten te bundelen. Alle ondernemers beschikken over een eigen pagina en diverse marketing mogelijkheden. Voor consumenten is het platform een inspiratiebron op het gebied van winkelen en informeert over evenementen en nieuws binnen de stad. Door onze full-service aanpak hoeft kwaliteit niet duur te zijn.

Het ontwikkelen van internetoplossingen

We realiseren geavanceerde websites, web applicaties en integratie oplossingen. Op basis van open source technologie en open standaarden. Via ons Content Management Systeem kunt u de inhoud op uw website onderhouden, beheren en publiceren zonder te beschikken over technische kennis.

Internetmarketing en social media

Internet strategie, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), resultaten meten, uw website verbeteren. Wij helpen u graag. Geen dikke rapporten maar concrete acties.

Het ontwikkelen van drukwerk en promotiemateriaal

Cixpo ontwerpt betaalbare logo’s, huisstijlen en promotiemateriaal die naadloos aansluiten bij het (gewenste) imago van uw onderneming. Wij luisteren zorgvuldig naar uw wensen, uw ambities en de uitdagingen. En gaan aan de slag. Cixpo zorgt ervoor dat uw organisatie een professionele en onvergetelijke indruk maakt.

Meer weten over onze oplossingen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Klik dan hier voor onze contactgegevens.